mostafa_afus(دوشنبه، 6 خرداد ماه ، 1387 06:12:42), TiTan(شنبه، 13 مهر ماه ، 1387 08:21:28), تشکر Reza از اين تاپيک
mostafa_afus کاربر جدید وضعيت: آفلاين 30 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4
ارسال شده در: دوشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1387 12:05:09 موضوع مطلب:
سلام بر آقايون عزيز
اين يكي رو فراموش كردين ! معروفترين و قديميترين و كاملترين سرور استان خراسان سرور الكا است من كه توش بازي مي كنم تعداد بازيكن هاش 110 نفر هم ميشه و قعطي اوون هم هر يكي دو روز يك بار هست.
Reza Gamer وضعيت: آفلاين 4 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 75
ارسال شده در: دوشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1387 20:24:33 موضوع مطلب:
سلام
====
ممنون از مطلبي كه گذاشتين.
مي شه بيشتر توضيح بدين اين سرور كدوم شهر خراسان هستش و
چه طوري مي شه ثبت نام كرد و مبلغ كارت هاش چه جوريه و ...
----------
متشكر
ارسال شده در: سه شنبه، 31 ارديبهشت ماه ، 1387 04:31:51 موضوع مطلب:
سرور الكا از موقعي كه سرور آقاي قريشي و پوريا عزيزي تو مشهد فعاليت مي كردند كار مي كرد كه همون موقع هم يعني سال 84 از لحاظ كيفي يك سر و گردن از اين دو تا سرور بالاتر بود.
الان هم جزو قدرتمند ترين سرورهاي ايران هست من خودم پيشگامان رو هم بازي كردم الان هم دارم بليزارد بازي مي كنم.
بعد از پيشگامان اومدم سرور الكا البته موقعي كه پيشگامان هنوز راه نيفتاده بود و سرور قريشي و پوريا عزيزي بود اولا تو سرور اين دو نفر بازي مي كردم بعد رفتم الكا
تو كل اين سرورها از لحاظ سطح كيفي سرور الكا با هيچ سروري قابل مقايسه نيست .
كارتهاش براي بازي : ساخت اكانت 1000 تومان مدت يك ماه است
بعد از اون يك ماه كارت شارژ اكانت بايد بخريم كه 3000 تومان هست.
اين سرور شما هم از الكا كپي برداري كرده براي قضيه شارژ
esian کاربر جدید وضعيت: آفلاين 23 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1
ارسال شده در: چهارشنبه، 1 خرداد ماه ، 1387 11:05:51 موضوع مطلب:
سلام
اگه من قبلا تو الكا بازي كردم به شما پيشنهاد مي كنم كه بيخيال اين سرور بشين!
آنقدر توي اين سرور باگ هست كه خدا ميدونه!!!
به نظر من وقت تلف كردنه
من خودم يكي از هرد باز هايي بودم كه انقدر باگ زدم كه ديگه اكانتمو بست اقاي افقهي!
حتي يكي از اين باگ ها باگ لول بود كه شدم 147!!!
انقدر طلا داشتم كه خدا ميدونه!(235214)!! اينو جدي ميگم!
من حتي با يك باگه ديگه... جون باس هارو نصف يا كمتر
ميكردم...
بدون هيچ ضربه اي!
ديگه باقي رو خودتون بفهميد!
ارسال شده در: چهارشنبه، 1 خرداد ماه ، 1387 17:13:08 موضوع مطلب:
من نمي دونم كي شما بازي مي كردي اما من تو اين سرور موقع پچ 10/1 تا 11/1بازي مي كردم ديدم كه خداييش خيلي بهتر از پچ هاي ديگه بود.
اون موقع سرور الكا نكس راماس داشت كه هيج سروري بازيكنانش اصلا نمي دونستن نكس راماس كجاست !!!
بعدشم كه من اوومدم الكا از يك سال پيش همچين چيزايي كه شما ميگي نديدم البته همه مي دونيم كه اين مواردي كه شما گفتي با نرم افزار چيت حتي تو سرورهاي اصلي بليزارد هم امكان پذير هست . پس هنر نيست. قضيه اينه كه ماها مي خواييم از بازي لذت ببريم وگرنه اگه اينجوري باشه كه ديگه بازي حال نميده. كاري نداره تو همين سرور شما هم ميشه چيت زد با نرم افزار اما من اينكار رو نمي كنم.
شما كه اين كار روكردي احتمالا حال و حوصله بازي رو نداشتي و فقط مي خواستي به بقيه پز بدي البته من نمي خوام نظري بدم ولي معمولا من و دوستام به كسايي كه چيت مي زنن ميگيم عقده اي !!!
راستي اين سرور شما چرا اينجوري هست اولا سرعت باز شدن صفحه اصلي سايت براي ساخت اكانت خيلي كنده بعدشم كه ميري اكانت بسازي خطا ميده تو سرورتون هم دو سه بار نگاه كردم كه كسي بازي نمي كنه تو سايت سمت چپ قسمت آنلاين نوشته : هيچكس ( به انگليسي نوون ) !!!!
ولي در كل كسايي كه بازي حاليشونه ميرن الكا بازي مي كنن.
شما هم اگه صاحب سرور هستي خب حق داري از سرور خودت دفاع كني چرا گير مي دي به بقيه اول سرور خودتو راستو ريست كن بعد بيا عيب ديگران رو بگو
shahabpic کاربر جدید وضعيت: آفلاين 7 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7
ارسال شده در: سه شنبه، 7 خرداد ماه ، 1387 10:59:20 موضوع مطلب:
سلام به همه شما دوستان من هم نظرم اینه که سرور الکا دیگه امتحانشو پس داده به اندازه کافی تو ورد خرابکاری کرده بهتره که جمع بشه .
من تو مشهد زندگی می کنم ولی تو یک سرور ایرانی به نام Game4u.ir بازی می کنم خیلی عالی ساپورت میشه و حسابی هم مقررات توش اجرا میشه یک سر بزنین خیلی خوبه . از پیشگامان هم لک و لتنسیش کمترس تازه گیم نت آفتابگردان و پرنس هم توش بازی می کنن .
پولم زیاد نمی خواد اکانتش 500 و شارج ما هانشم 1000 هست چنج هیرو از پیشگامان هم داره که هم اون هیرو رو داری و هم این هیرو را خیلی عالیه من توسیه میکنم بچه های مشهد یک نگاهی هم به این سرور بکنن دی سی هم اصلا نداره . تست کنید. ضرر نمی کنید . خرید آنلاین ..... کلی مزیت دیگر هم داره www.game4u.ir
shahabpic کاربر جدید وضعيت: آفلاين 7 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7
ارسال شده در: سه شنبه، 7 خرداد ماه ، 1387 11:03:49 موضوع مطلب:
ببخشید تازه این بنده خدا که از سرور الکا اینقدر خوب میگه خوده آقای مصطفی افقهی هستش من هم بهش سلام میگم و خوشحالم که با این همه خرابکاری در ورد . روش میشه بازم بگه که خوبه سروررم
Reza Gamer وضعيت: آفلاين 4 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 75
ارسال شده در: سه شنبه، 7 خرداد ماه ، 1387 12:33:34 موضوع مطلب:
shahabpic مي نويسد:
الانه هم داره میره رو پچ 2.4.2 و خیلی هم خوبه به نظر من که بلیز لینکه www.game4u.ir :::::: چنج هیرو از پیشگامان هم داره که هم اون هیرو رو داری و هم این هیرو را خیلی عالیه من توسیه میکنم :::::
ميگم تو اين سرور ميشه اول بازي كرد بعد تصميم گرفت ؟ كه ببيني ارزش داره بري هيرو چنج كني . مثلا ثبت نام رايگان فقط جهت اولين ورورد به سرور بازي . اينجوري لا اقل مي بينم لتنسيش و غيره چه جوريه .
البته من همزمان كه داشتم اين متن رو مي نوشتم تو سايت سرور مي گشتم و اشتراك 1 ماه رايگان رو پيدا كردم.
ببينيد : مشكل امتحان سرور حل شد (: