Arena tournament 2.4.3 - www.IranGameOnline.com

مشهد گيم

انجمن گفتگو مشهد گيم :: نمايش موضوعات - شروع سریع!

`

شروع سریع!

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

انجمن گفتگو مشهد گيم صفحه اول انجمن -> تالار اختصاصي..:: WOW ::.. -> آشنائي با wow

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
1 آذر ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 91

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 2 خرداد ماه ، 1387 03:15:43    موضوع مطلب: شروع سریع! پاسخ همراه با اعلان

باتوجه به نظرپست قبلی تصمیم گرفتم راجع به روش بازی توضیح بدم.یه روش برای یه شروع سریع-

بدون سردگمی!

خوب من کاراکترم رو ساختم و آماده بازی هستم.دموی شروع بازی تموم شد وصفحهwelcomeاون پایین

اومد.خوب راجع به فرق کاراکترها وraceهاتوپست های بعدی براتون می گم.

اولین کار،مرتب کردن اینترفیس بایدباشه.شماقدرتهای زیادی درطول بازی میگیریدبنابراین باید روی درست

گذاشتن ومرتب چیدن آنهاتمرکزکنید.به خانه های خالی که می تونیدقدرت ها ویا آیتم هاتون رو بصورت

میانبردرآن خانه هاقراردهیدActionBarمی گن.

حال فرض کنید من بایهwarlockواردبازی می شم.دوتاقدرت اولیه من یکیشshadowboltودیگری

demoneskinهست.یه تذکر،به جادوهایی که طی مدت زمان خاصی روی کاراکترمی مونندمی گن باف (

buff).خوب demoneskinیه باف هست که armorمیده واینو سمت چپ می ذارم چون تصمیم دارم که باف

هارواز سمت چپ بچینم.shadowboltبرای یک حمله باگلوله ای ازجنس سایه هستش.خوب پس مجیک

ها یا جادوهایی که به دشمن آسیب می رسونندروازسمت راست می چینم.

خوب،حالاآماده حرکتیم.دکمه های حرکتی این بازی مثل اکثربازی هایactionهست یعنیA-S-D-Wوپرش

هم که باspaceهست.به کاراکترهایی که توسط کامپیوترکنترل می شن یعنی مثل سگ-خفاش-خرس

و..می گنnpc.

وقتی وارد دنیای این بازی می شین کاراکترهای مختلفی هستند.هدف در شروع بازی:می خوامlevel

بگیرم.

بهترین راهlevelگرفتن کشتنnpcهایlevelبالاوانجام دادن ماموریت یاQuestهست.

هرکسی که بالای سرش یه علامت تعجب زرد هست شما می تونیدازش ماموریت بگیریدووقتی

ماموریت شما انجام شدتبدیل به علامت سوال زردمی شودکه درنقشه کوچک بالاسمت چپ صفحه

(می نی مپ یاMinimap)شمابصورت یک دایره به رنگ زردظاهرمی شود.

هنگامی که ماموریت خودراانجام دادیدبایدپیش این اشخاص برگردیدیاباکسی که آنهامشخص می

کنندصحبت کنید.درنهایت شماتجربه یاexperienceکه بطورمخفف به آنXPگفته می شودکسب می کنید

تجربه های شمازمانی که به حدلازم برسدبه levelبالاتردست پیدای می کنید.

بعضی ماموریت هاازشماآیتم می خواهندکه بهQuestItemمشهورند.شمابایدآنهاراجمع آوری کنید.علاوه

برایکس پی-شماپول وبعضی آیتم ها رادریافت میکنیدمثلاممکن است یاشمشیرنیزدریافت کنید.پس

ماموریت بگیریدوانجام دهید.یک فرمول ساده!

شما کیف(bag) داریدوآیتم هایی را که بدست می آویددرآن جمع می شود.بعضی ازکاراکترهایی که شما

می توانیدازآنهاخریدکنیدبه اسامیvendorوMerchantمشهورند.شما میتوانیداشیایی که نمی خواهید به

آنهابفروشید.برای ارتباط برقرارکردن باهرکدام ازآنهاروی آنهاراست کلیک کنیدتاپنجره مربوط به آنهابازشود.

سپس روی آیتمی که می خواهیدبفروشی راست کلیلک کنید.همچنین اگر می خواهیدآیتمی ازاو بخرید

درپنجره مربوط به او روی آیتمی که می خواهیدراست کلیک کنید.

برای پوشیدن لباس هم می توانیدروی لباسی که درکیفتان داریدراست کلیک کنیدویابا فشردن دکمهC

پنجره مربوط به کاراکترتان بازمی شودومی توانید هر قسمت ازلباس های خودرا باچپ کلیک برداشته وبا

راست کلیک-درکیفتان قراردهید.

درضمن می توانیدآیتم هایتان رابابازیکنان دیگرمبادله کنید.برای اینکاربه آنهانزدیک شده واورا انتخاب کنید.

سپس دربالای صفحه درسمت راست تصویرخودتان روی تصویر او راست کلیک کرده وگزینهtradeرابزنید.

سپس دوطرف-کالاهای خودرادرآن پنجره گذاشته ودکمهtradeرابزنید.

برای حمله بهnpcهابه آنهانزدیک شده وروی آنهاراست کلیک کنیداگر هم می خواهیدازمجیک وقدرت

هاتون استفاده کنیدپس ازانتخاب کردنnpc روی قدرت خودکلیک کنیدمثلامن درابتدای بازیshadowbolt

رادراکشن بارگذاشتم،پس ازانتخاب کردن ان پی سی به اندازه کافی به او نزدیک می شوم و روی این

قدرت-چپ کلیک می کنم.

دردنیای این بازی،اشخاصی بنامtrainerیامربی وجوددارند.زمانی که شمابهlevelهای بالامی رسید می

توانیدقدرت های جدیدراازآنهابیاموزید.برای این کارنیزهمانندروش خریدو فروش آیتم هاباید عمل کنید

منتهی زمانی که قدرت موردعلاقتان راکه می توانیدبیاموزیدانتخاب کردیدباید دکمه LearnیاTrainرابزنید.

خوب بقیه باشه واسه پست های بعدی امابرای یه شروع خوب کافیه.توپست بعدی راجع به پچ هامی گم

که فکر میکنم خیلی جالب باشه براتون!

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکر کاربران
تشکر admin از اين تاپيک 

frickjavan
کاربر جدید
کاربر جدید

31 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 6

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 مرداد ماه ، 1387 15:26:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

منتظريم
Very Happy

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

NiKaN
کاربر جدید
کاربر جدید

9 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 شهريور ماه ، 1387 19:46:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دمت گرم خللي عالي بود

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

انجمن گفتگو مشهد گيم صفحه اول انجمن -> تالار اختصاصي..:: WOW ::.. -> آشنائي با wow

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت