admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 1 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 89
ارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 21:05:11 موضوع مطلب: Re: شبكه اي بازي كردن ورد آف
Mnuck مي نويسد:
سلام من مي خوام بدونم چه جوري ميشه ورد آف واركرفت رو بازي كرد اگر توضيح بديد ممنون ميشم
شما به صفحه اول این مضوع بروید چند تا آدرس هست که می تونید اونجا اکانت بازی ایجاد کنید.
باز هم اگه راهنمایی بیشتری خواستین بگین کمک کنم
========================================================================
Mnuck مي نويسد:
سلام . من يك سرور ورد خريدم و الان حدود 3 ماهه كه درخواست وليد اي پي دادم ولي ندادن هنوز . هي ميگن مخابرات نميده Sad . مي خواستم بدونم ميشه بدون اي پي وليد هم سرور رو انلاين كرد . تو رو خدا كمك كنين . يا شركتي اي دي اس ال هست كه تمام اي پي هاش وليد باشه . Rolling Eyes ايزي تو كال شركت مشتي يه ولي همين كه وليد نميده اعصاب نمي ذاره .
تا اونجایی که من فهمیدم این مشکل از شرکت هاس نه مخابرات و دلیلش هم مسئله هزینه هست که جریانش مفصله .
به همین خاطره که تقصیرو میندازن گردن مخابرات تا از سر خودشون باز کنن .
TiTan Game master وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 9
ارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 18:20:30 موضوع مطلب:
salam be doostan
man hamishe too site hastam vali in ghesmate site ta hala nayoomadam
khob az oonjai ke id ro bishtare gamer ha mishnasan fekr nemikonam niyazi be moarefi kardan bashe
man admin server mashhad hastam
server ro ham 2ta realm kardam
1 .realm hard
2 .realm pvp
dakhele realm hard ghanoon kamel reayat mishe va player hash ham fekr mikonam profsional tarin player haye server haye irani bashan
albate too realm pvp ham player haye pvp kheyli khoobi darim
ارسال شده در: پنجشنبه، 28 شهريور ماه ، 1387 19:03:49 موضوع مطلب:
ilich مي نويسد:
اره واقعا کسایی که تو سرور هارد بازی می کنن خیلی بازی بلدان ! (lol )
به به آقا آرش هم اینجاس .
شما هم جزء بازیکنای حرفه ای هستین که من قبولتون دارم.
بازیکنان سرور هارد هم مثله شما مدت زیادیه که تو سرور هستن و جزء قدیم های سرور هستن .
شما و خیلی های دیگه مثل خودت برام قابل احترامین.
en3rgy کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1
ارسال شده در: جمعه، 12 مهر ماه ، 1387 09:52:19 موضوع مطلب:
inaj engar nabard beyne gm haye
har gm miyad az server khodesh tarif mikone
server elka ke mashala bade peyada shodane on hame bug to server dige chizi nemishe goft man khodam be shakhse baraye lvl gereftam mobs haye lvl 67 mizadam ke 5000 helth dashtan
lvl 67 ro mizadam ke 16000 helth dashtan khob chi mishe goft
taze on ovza gm hash ke daste chand ta az bachehaye torbat bod kheyli kharab bod ke dige masgharasho dar ovorde bodan chi kar ke nemikardan
server game4u ham ke az avalesh ke 4 5 nafar bishtar tosh on nabodan yadame ke harchi bug to elka bod onja badtaresho peyda mikardi alanam kheli farghi nemikone
man khodam alan hich serveri bazi nemikonam vali to khorasan faght server titane ke mitone ba pishgaman reghabat kone
ارسال شده در: شنبه، 13 مهر ماه ، 1387 08:47:02 موضوع مطلب:
سلام خیلی ممنون از نظرتون
ریلم جدیدی راهندازی کردم و بیشتر از 1 ماه وقت من رو گرفت تو این ریلم تمامی باس هایئ Spell T4 - T5 - T6 هاشون بلیزاردی کار میکنه حالا اگه کسی شاخه باس زدنه بیاد Realm Dalaran 85.185.91.253
ارسال شده در: شنبه، 13 مهر ماه ، 1387 23:21:44 موضوع مطلب:
teffa مي نويسد:
http://toraj2000.persiangig.ir/document/
اينم لينك كتاب سوم
راستي admin من هر کاری میکنم نمی تونم با اکانت قبلی انلاین بشم (ilich) من چه کنم
سلام
====
از بابت کتاب ها دستت درد نکنه .
در مورد اکانت قبلیت می تونید از این لینک استفاده کنید. در مرحله اول نام کاربری رو وارد کنید و سپس
ارسال کلمه عبور را کلیک کنید. به ایمیل شما لینکی و کد تائیدیه ارسال
می شود که با وارد کردن آن می تونید رمز را عوض کنید. _________________ حسادت سوغات شیطان برای عالم و دانشمند است
shahabpic کاربر جدید وضعيت: آفلاين 7 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 6
ارسال شده در: سه شنبه، 23 مهر ماه ، 1387 01:43:05 موضوع مطلب:
سلام باز من اومدم
میخواستم بگم همه این سرور هارو من تست کردم ولی خدا وکیلی نمی خوام تعریف کنم همین سرور ایرانی که من توش بازی می کنم همه چیزش دروسته هین سرور www.game4u.ir رو میگم خدا وکیلی یک تست بکنید همه چیزش روبراست . بابا چی می خواین از این سرور های خارجی خیلی حرف بزنی بهت میگن تروریست -
به خدا من تا به حال مشکل خاصی تو این سروره ندیدم همه هم راضی هستن از بچه هایی که بازی می کنند بپورسین من خودم راحت ازشون نمایندگی گرفتم هر موقه هم زنگ مزنم کارمو راه میندازن .
ببخشید یک کم صمیمی شد ولی بیاین با حاله
ارسال شده در: چهارشنبه، 24 مهر ماه ، 1387 06:11:02 موضوع مطلب: player game4
من اومدم 3 روز تو سرور چرخیدم با چیت اسپید کوله مپ باز کردم یک جی ام نیومد بگه ............پس این سرور خوبی نداره هنوز این یکیش بود _________________ حسادت سوغات شیطان برای عالم و دانشمند است