انجمن گفتگو مشهد گيم :: نمايش موضوعات - چند تا آدرس بازي براي سرور wow

`

چند تا آدرس بازي براي سرور wow
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

انجمن گفتگو مشهد گيم صفحه اول انجمن -> تالار اختصاصي..:: WOW ::..

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

hixlt
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
2 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4

ارسالارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 18:40:54    موضوع مطلب: کمک فوری پاسخ همراه با اعلان

سلام به کمک فوری نیاز دارم
می خوام سرورم رو به 2.4.3 اپدیت کنم اما نمیدونم باید چه کار کنم لطفا کمک کنین

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

1 آذر ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 89

ارسالارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 21:05:11    موضوع مطلب: Re: شبكه اي بازي كردن ورد آف پاسخ همراه با اعلان

Mnuck مي نويسد:
سلام من مي خوام بدونم چه جوري ميشه ورد آف واركرفت رو بازي كرد اگر توضيح بديد ممنون ميشم

شما به صفحه اول این مضوع بروید چند تا آدرس هست که می تونید اونجا اکانت بازی ایجاد کنید.
باز هم اگه راهنمایی بیشتری خواستین بگین کمک کنم
========================================================================
Mnuck مي نويسد:
سلام . من يك سرور ورد خريدم و الان حدود 3 ماهه كه درخواست وليد اي پي دادم ولي ندادن هنوز . هي ميگن مخابرات نميده Sad . مي خواستم بدونم ميشه بدون اي پي وليد هم سرور رو انلاين كرد . تو رو خدا كمك كنين . يا شركتي اي دي اس ال هست كه تمام اي پي هاش وليد باشه . Rolling Eyes ايزي تو كال شركت مشتي يه ولي همين كه وليد نميده اعصاب نمي ذاره .

تا اونجایی که من فهمیدم این مشکل از شرکت هاس نه مخابرات و دلیلش هم مسئله هزینه هست که جریانش مفصله .
به همین خاطره که تقصیرو میندازن گردن مخابرات تا از سر خودشون باز کنن .

-

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

TiTan
Game master
Game master

8 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 9

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 18:20:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

salam be doostan
man hamishe too site hastam vali in ghesmate site ta hala nayoomadam

khob az oonjai ke id ro bishtare gamer ha mishnasan fekr nemikonam niyazi be moarefi kardan bashe Very Happy

man admin server mashhad hastam
server ro ham 2ta realm kardam
1 .realm hard
2 .realm pvp
dakhele realm hard ghanoon kamel reayat mishe va player hash ham fekr mikonam profsional tarin player haye server haye irani bashan
albate too realm pvp ham player haye pvp kheyli khoobi darim

بازگشت به بالا

ilich
کاربر جدید
کاربر جدید

27 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 27 شهريور ماه ، 1387 17:31:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اره واقعا کسایی که تو سرور هارد بازی می کنن خیلی بازی بلدان ! (lol ) Very Happy Mad

بازگشت به بالا

ilich
کاربر جدید
کاربر جدید

27 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 27 شهريور ماه ، 1387 17:33:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اگه كسي كتابهاي ورلد اف واركرافت مي خواد بگه براش لينك بزارام

بازگشت به بالا

Reza
Gamer
Gamer

4 آذر ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 55

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 27 شهريور ماه ، 1387 20:05:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ilich مي نويسد:
اگه كسي كتابهاي ورلد اف واركرافت مي خواد بگه براش لينك بزارام

سلام
===
به به
نيكي و پرسش . خيلي ممنون ميشم اگه اين كارو بكني (:

بازگشت به بالا

TiTan
Game master
Game master

8 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 28 شهريور ماه ، 1387 19:03:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ilich مي نويسد:
اره واقعا کسایی که تو سرور هارد بازی می کنن خیلی بازی بلدان ! (lol ) Very Happy Mad

به به آقا آرش هم اینجاس .
شما هم جزء بازیکنای حرفه ای هستین که من قبولتون دارم.
بازیکنان سرور هارد هم مثله شما مدت زیادیه که تو سرور هستن و جزء قدیم های سرور هستن .
شما و خیلی های دیگه مثل خودت برام قابل احترامین.

----

بازگشت به بالا

ilich
کاربر جدید
کاربر جدید

27 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 شهريور ماه ، 1387 18:50:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

http://library-sd.blogfa.com/8706.aspx
اينم لينك كتاب

آقا مصطفي شوخي كردم از من ناراحت نشو ولي خداييش با سرورت

خيلي حال ميكنم خودت ميدوني كه تو چند تا سرور بازي كردم ولي با سرو ر شما واقعا حال كردم Embarassed Idea

بازگشت به بالا

teffa
کاربر جدید
کاربر جدید

9 مهر ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 9 مهر ماه ، 1387 17:02:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

http://toraj2000.persiangig.ir/document/

اينم لينك كتاب سوم

راستي admin من هر کاری میکنم نمی تونم با اکانت قبلی انلاین بشم (ilich) من چه کنم Crying or Very sad

اگه كسي با باز كردن فايل PDF مشکل داره بره از http://www.kamyabonline.com نرم افزار Adobe Reader 9 دانلود کنه حجمشم کم 16mb

Exclamation خوش باشین

بازگشت به بالا

en3rgy
کاربر جدید
کاربر جدید

12 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 مهر ماه ، 1387 09:52:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

inaj engar nabard beyne gm haye
har gm miyad az server khodesh tarif mikone

server elka ke mashala bade peyada shodane on hame bug to server dige chizi nemishe goft man khodam be shakhse baraye lvl gereftam mobs haye lvl 67 mizadam ke 5000 helth dashtan
lvl 67 ro mizadam ke 16000 helth dashtan khob chi mishe goft
taze on ovza gm hash ke daste chand ta az bachehaye torbat bod kheyli kharab bod ke dige masgharasho dar ovorde bodan chi kar ke nemikardan

server game4u ham ke az avalesh ke 4 5 nafar bishtar tosh on nabodan yadame ke harchi bug to elka bod onja badtaresho peyda mikardi alanam kheli farghi nemikone

man khodam alan hich serveri bazi nemikonam vali to khorasan faght server titane ke mitone ba pishgaman reghabat kone

بازگشت به بالا

TiTan
Game master
Game master

8 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: شنبه، 13 مهر ماه ، 1387 08:47:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام خیلی ممنون از نظرتون
ریلم جدیدی راهندازی کردم و بیشتر از 1 ماه وقت من رو گرفت تو این ریلم تمامی باس هایئ Spell T4 - T5 - T6 هاشون بلیزاردی کار میکنه حالا اگه کسی شاخه باس زدنه بیاد Realm Dalaran 85.185.91.253

بازگشت به بالا

teffa
کاربر جدید
کاربر جدید

9 مهر ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: شنبه، 13 مهر ماه ، 1387 16:33:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اخه فداي دستت

خسته شدم از بست warrior بدبخت ( خودم ) میرفت زیر باس بقیه هم AFK می شدن اخرش میومدن ایتم میخواستن Sad Twisted Evil Razz

بازگشت به بالا

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

1 آذر ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: شنبه، 13 مهر ماه ، 1387 23:21:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

teffa مي نويسد:
http://toraj2000.persiangig.ir/document/

اينم لينك كتاب سوم

راستي admin من هر کاری میکنم نمی تونم با اکانت قبلی انلاین بشم (ilich) من چه کنم Crying or Very sad

سلام
====
از بابت کتاب ها دستت درد نکنه .
در مورد اکانت قبلیت می تونید از این لینک استفاده کنید. در مرحله اول نام کاربری رو وارد کنید و سپس
ارسال کلمه عبور را کلیک کنید. به ایمیل شما لینکی و کد تائیدیه ارسال
می شود که با وارد کردن آن می تونید رمز را عوض کنید.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

shahabpic
کاربر جدید
کاربر جدید

7 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 6

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 23 مهر ماه ، 1387 01:43:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام باز من اومدم
میخواستم بگم همه این سرور هارو من تست کردم Confused ولی خدا وکیلی نمی خوام تعریف کنم همین سرور ایرانی که من توش بازی می کنم همه چیزش دروسته هین سرور www.game4u.ir رو میگم خدا وکیلی یک تست بکنید همه چیزش روبراست . بابا چی می خواین از این سرور های خارجی خیلی حرف بزنی بهت میگن تروریست -
به خدا من تا به حال مشکل خاصی تو این سروره ندیدم همه هم راضی هستن از بچه هایی که بازی می کنند بپورسین من خودم راحت ازشون نمایندگی گرفتم هر موقه هم زنگ مزنم کارمو راه میندازن .
ببخشید یک کم صمیمی شد ولی بیاین با حاله Exclamation

بازگشت به بالا

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

1 آذر ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 24 مهر ماه ، 1387 06:11:02    موضوع مطلب: player game4 پاسخ همراه با اعلان

من اومدم 3 روز تو سرور چرخیدم با چیت اسپید کوله مپ باز کردم یک جی ام نیومد بگه ............پس این سرور خوبی نداره هنوز این یکیش بود

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

انجمن گفتگو مشهد گيم صفحه اول انجمن -> تالار اختصاصي..:: WOW ::..

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
صفحه 3 از 4

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت